Online booking

Enkelt og greit! Last ned din egen I-phone app eller Android app så kan du bestille drosje når det passer deg.

1. App bestilling.
       2. Auto booking.


KLIKK PÅ BANNEREN FOR Å BESTILLE

Nå kan du bestille drosje når du/dere selv vil og til hvilket tidspunkt du/dere vil selv. Dette gjelder kun for bestillinger med 1-4 passasjerer. Hvis dere er flere enn fire passasjerer, trenger flere barnesete eller har mye bagasje, så må dere ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 05501. 

3. Køfri auto booking via telefon

Auto booking er et tilbud til deg som ofte bestiller taxi. Auto booking virker på samme måte som bankenes kontofon, eller andre automattjenester. Du får på forespørsel tildelt et kundenummer og du kommuniserer deretter direkte med vår bookingløsning gjennom din egen telefon. På denne måten slipper du å stå i telefonkø når du skal bestille taxi. Du kan også forhåndsbestille taxi via vår løsning.

Hver gang du bestiller en taxi i vår auto bookingløsning, får du bekreftet bestillingen med et bestillingsnummer som du kan oppgi til den som skal reise. For auto booking via telefon ringer du 55 62 82 10.

Ønsker du en slik løsning kan du kontakte sentralbordet på telefon 55 70 00 00, eller be om tilbud på dette ved å sende en e-post. Tjenesten er gratis.

4. Betjent telefonbestilling

Telefon nummeret til Taxi 1 sitt Call senter er 05501 uansett hvor i landet du befinner deg. Ringer du fra utlandet kan ringe + 47 455 05501

Direktebestilling

Når du bestiller en taxi 1 drosje, søker vårt system opp den bilen som er nærmest deg. Det hender av og til at det er litt ventetid hos oss. For å kompensere for dette sørger våre sjåfører for å ringe deg med en gang bestillingen er mottatt i bilen og informerer deg om beregnet ankomsttid. På denne måten slipper du å bekymre deg for når bilen kommer og du slipper å stå utenfor å vente. Vår hentetakst er fast uansett  hvor langt vi må kjøre frem til deg.

Forhåndsbestilling

Når du forhåndsbestiller taxi legges bestillingen inn i forkant av oppdraget. Når det nærmer seg tid for utsendelse gjøres dette automatisk av systemet til nærmeste bil og sjåføren får tildelt oppdraget. Sjåføren ringer deg opp og informerer deg om at oppdraget er mottatt og at vi er på vei til deg. Hentetaksten er tilsvarende som for en direktebestilling.

5. Manuell bestilling via e-post.

Du kan også sende en e-post til vårt callsenter om du vil henvende deg via mail.

6. Resepsjonsløsninger.

Taxi 1 tilbyr smart book som er en autobooking løsning for hotell og resepsjoner som ofte bestiller drosje og vil ha en enkel og effektiv løsning.